Lijst van producten op merk Florame

Florame is een van de pioniers op het vlak van biologische cosmetica en draagt de kunst van de distillatie en de aromatherapie hoog in het vaandel. Dit Franse biocosmeticamerk uit de Provence weet het beste te halen uit biologische essentiële oliën. 

Florame is een van de pioniers op het vlak van biologische cosmetica en draagt de kunst van de distillatie en de aromatherapie hoog in het vaandel. Dit Franse biocosmeticamerk uit de Provence weet het beste te halen uit biologische essentiële oliën. Niet alleen worden de essentiële oliën omwille van hun delicate parfum gekozen maar Florame selecteert ze ook omwille van hun weldadige eigenschappen en actieve ingrediënten op het vlak van huidverzorging.

Al bijna twee decennia geleden heeft Florame in Kroatië en Zuid-Amerika de expertise van het distilleren geleerd aan de lokale boeren. Met deze ervaring is Florame een ambitieus project in Madagascar begonnen. Hiermee is Madagascar ook partnerland sinds 1997. In Madagascar zijn inmiddels enkele honderden banen gecreëerd en wordt de plaatselijke ontwikkeling gestimuleerd.

Florame staat voor natuurlijke grondstoffen en processen, streng geselecteerde grondstoffen en gecertificeerde huidverzorgingsproducten en parfums met officiële labels als Ecocert en cosmebio. Dierproefvrij, ecologische verpakkingen en fair trade.

Er zijn 97 producten.

Item 1-12 van 97 in totaal item(s)