Lijst van producten op merk Bloem

Bloem Health Products B.V. bestaat meer dan 100 jaar. Sinds de oprichting van het bedrijf, is de focus bij ons altijd op een goede gezondheid gericht. Bloem Health Products B.V. heeft zijn oorsprong in Winschoten en is begonnen met een winkel in 1914, die opgericht is door Chris Bloem.

Bloem Health Products B.V. bestaat meer dan 100 jaar. Sinds de oprichting van het bedrijf, is de focus bij ons altijd op een goede gezondheid gericht. Bloem Health Products B.V. heeft zijn oorsprong in Winschoten en is begonnen met een winkel in 1914, die opgericht is door Chris Bloem. De winkel was naast drogisterij artikelen ook gespecialiseerd in specerijen. Tijdens de tweede wereld oorlog is de winkel zo goed als vernield en moest helemaal opnieuw worden opgebouwd.

De belangrijkste focus van Bloem is in al die jaren niet veranderd, dat is zich richten op een goede gezondheid en op een natuurlijke basis met hoogwaardige producten. De markt is natuurlijk wel flink veranderd, daarom proberen we door onze ontwikkelingen steeds de markt een stapje voor te zijn. Producten zoals de medische hulpmiddelen en de Vital Green Superfoods op basis van biologische gezonde groene groentes, zijn daar de meest recente voorbeelden van. Omdat een goed advies zeer belangrijk is in onze branche, kunt u altijd terecht bij uw drogist of natuurwinkel of kunt u ook rechtstreeks bij ons uw vragen voorleggen. 

Er zijn 74 producten.

Item 1-12 van 74 in totaal item(s)