Lijst van producten op merk Footlogics

Er zijn heel veel verschillende klachten die kunnen ontstaan door een verkeerd looppatroon. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld hielspoorpijn aan de schenenkniepijn en rugpijn.

Steunzolen (inlegzolen) – een goede oplossing voor veel verschillende problemen!

Steunzolen zijn voor veel mensen dé oplossing om van vervelende voetklachten af te komen. Pijn tijdens het lopen, pijn bij een staand beroep of pijn tijdens het sporten. Steunzooltjes geven de overbelaste voet en de enkels de extra ondersteuning die je nodig hebt. Steunzolen zijn overigens niet alleen geschikt voor mensen met pijn in hun voeten. Vaak ontstaan elders in het lichaam klachten, die met een steunzool zijn te voorkomen of verbeteren.

Welke klachten kun je voorkomen door steunzolen te dragen?

Veel gehoorde klachten die snel verminderen als je eenmaal een steunzool draagt, zijn pijn in de knieën, pijn bij het hardlopen, heuppijn, nekpijn, rugpijn. De meeste mensen weten wel dat de pijn ontstaat door een verkeerde houding. Maar ze leggen niet de link met hun voeten. Verkeerd schoeisel is vaak de oorzaak van een verkeerde houding.

Een steunzooltje is een effectieve oplossing voor lichamelijke klachten

Steunzooltjes hebben ten onrechte een stoffig imago. Tegenwoordig worden schoenen steeds vaker gemaakt van goedkopere materialen in een fabriek in Taiwan of China. Een stuk goedkoper maar wel heel wat anders dan het handwerk van ‘vroeger’.  Met een goede steunzool, geef je ook de goedkopere schoenen, een voetbed dat de ondersteuning biedt, die je nodig hebt om van lichamelijke klachten af te komen.

Kies de juiste Footlogics steunzolen

Ben je een sporter of sta je juist vaak lang in dezelfde houding stil? Footlogics heeft de steunzool die bij je past. Je kunt steunzolen kiezen op basis van de schoenen die je draagt of op de klachten die je ervaart. En kom je er zelf niet uit? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je persoonlijk advies te geven, zodat je weer lekker loopt. Met de steunzool die bij jou past.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw