Lijst van producten op merk Edwin Jagger

Het merk zet al sinds 1988 de standaard voor ongekende mannelijke verzorging. Het bedrijf is nog altijd in handen van de family Jagger en hun drijfveren zijn: integriteit, belofte en geïnspireerd design. In slechts twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot de wereldmarktleider op het gebied van mannelijke verzorgingsartikelen.

Het merk zet al sinds 1988 de standaard voor ongekende mannelijke verzorging. Het bedrijf is nog altijd in handen van de family Jagger en hun drijfveren zijn: integriteit, belofte en geïnspireerd design. In slechts twee decennia is het bedrijf uitgegroeid tot de wereldmarktleider op het gebied van mannelijke verzorgingsartikelen. Edwin Jagger levert haar producten over de hele wereld en veel grote merken in Engeland en Amerika vragen Edwin Jagger om exclusieve en luxe scheerartikelen te ontwerpen.

Het unieke aanbod van Edwin Jagger komt volledig tot stand onder het gezag van Neil Jagger, oprichter en eigenaar van Edwin Jagger. Neil overziet het hele proces, van design tot productie. Zijn oog voor detail en zijn vastberadenheid om de hoogste standaarden aan te houden zie je niet alleen terug in de scheermessen en scheerkwasten, maar ook in de verzorgingslijn van het merk.

Edwin Jagger ademt traditionele Engelse kwaliteit en stijl. Dit word gecombineerd met state of the art technologieën en het vakmanschap vanuit de thuisbasis in Sheffield.

Verzorging

De scheerzepen, scheercrèmes en aftershave lotions van Edwin Jagger zijn een hoogtepunt van een lange periode van research. Neil is opzoek gegaan naar natuurlijke ingrediënten, waarmee hij de best mogelijke scheerproducten kon maken. De meeste ingrediënten die in de scheerproducten van Edwin Jagger worden gebruikt worden op organische wijzen uit planten gehaald. Er word gebruikt gemaakt van extracten van Aloë Vera, Sandalwood en Sea Buckthorn.
Ook belangrijk is het feit dat er geen gebruik word gemaakt van parabenen, waardoor de producten geen schade kunnen richten aan je huid.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw