Lijst van producten op merk Nannycare

De ene geitenmelk is de andere geitenmelk niet. De kwaliteit en smaak van geitenmelk wordt o.a. beïnvloed door de voeding en leefomstandigheden van de geiten. Voor de geitenmelk van NANNYcare is bewust gekozen voor melk afkomstig van geiten uit het prachtig groene, geïsoleerde en schone Nieuw-Zeeland. De geitenmelk komt van 69 kleinschalige boerderijen, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. De geiten op deze boerderijen produceren alleen melk voor flesvoeding. Ze krijgen hiervoor vers voer dat specifiek is afgestemd op het produceren van melk die het meest geschikt is voor (jonge) kinderen. Het verse voer wordt door de boeren zelf verbouwd en bestaat uit een mengsel van verschillende voedergewassen zoals gras, raaigras, cichorei, klaver en alfalfa.  

Volle, onbewerkte geitenmelk 
Voor NANNYcare geitenmelkvoedingen wordt de volle, onbewerkte geitenmelk als basis gebruikt. Door het ontbreken van ingewikkelde bewerkingsstappen, behoudt de geitenmelk zijn natuurlijke gunstige eigenschappen. Geitenmelk van Nieuw Zeelandse geiten bevat nog kleinere vetbolletjes en is lichter verteerbaar. NANNYcare geitenmelk kan daarom een uitstekend alternatief zijn voor kindjes die het niet goed doen op koemelk. Vermoed je een koemelkallergie of een lactoseintolerantie bij je kindje? Neem dan voor een persoonlijk advies contact met ons op via telefoonnummer 020-8459006 (bereikbaar tijdens kantooruren).

Geen onnodige toevoegingen 
In NANNYcare zitten geen onnodige toevoegingen zoals sucrose, maltodextrine en glucosesiroop. De enige bron van koolhydraten bestaat uit lactose, deels van nature aanwezig in geitenmelk, deels aangevuld conform de Europese eisen. De formules van NANNYcare zijn (zoals alle flesvoeding) daarnaast verrijkt met vitaminen en mineralen volgens de geldende Europese richtlijnen om te voorzien in de voedingsbehoefte van jonge kinderen. De hoeveelheden die zijn toegevoegd verschillen per product zodat ze exact aansluiten op de behoefte van de verschillende leeftijdscategorieën.

Klinisch onderzocht en veilig voor je kindje 
Met de geitenmelk van NANNYcare is klinisch onderzoek gedaan wat heeft aangetoond dat geitenmelk geschikt is voor jonge kinderen. Dit onderzoek heeft ervoor gezorgd dat de Europese Commissie en de EFSA (de Europese autoriteit voor voedselveiligheid) geitenmelk als basis voor zuigelingenvoeding en opvolgmelk heeft goedgekeurd.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)