Oogcompressen 10 x 5 ml
  • Oogcompressen 10 x 5 ml

Oogcompressen 10 x 5 ml

€ 25,95
Inclusief belasting
In de winkel: Direct leverbaar
Online: Direct leverbaar

Versterken en verkwikken
Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Een verfrissende weldaad bij vermoeide en overbelaste ogen.
Ogentroost, venkel en zwarte thee in Dr.Hauschka
Oogcompressen vitaliseren het hele gebied rond de ogen -  door de praktische verpakking per stuk gemakkelijk en overal te gebruiken.


Ingredients: Aqua, Persea Gratissima, Rosa Damascena, Glycerin, Alcohol, Ananas Sativus, Cera Alba, Althaea Officinalis, Calendula Officinalis, Arachis Hypogaea, Hectorite, Prunus Dulcis, Rosa Gallica, Prunus Armeniaca, Lecithin,
Buxus Chinensis, Mangifera Indica, Macadamia Ternifolia, Butyrospermum Parkii, Hippophae Rhamnoides, Chondrus Crispus, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Lactylate, Parfum, Geraniol*.
* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën


Gebruik
Open een fiool, doordrenk het wattenschijfje met de oogcom-presvloeistof, knijp het lichtjes uit, deel het in tweeën, leg het op beide ogen en laat het ongeveer 10 minuten inwerken.

Wanneer men dit product ‘s morgens en ‘s avonds gebruikt is
het een weldadig hulpmiddel bij overbelasting en vermoeidheid van de ogen.

Het betreft een natuurproduct, waardoor natuurlijke kleurveran-deringen kunnen optreden.

Verzorgingstips
De Oogcompressen zijn een ideale aanvulling op de gezichtspakkingen en het Gezichtsmasker.

Geschikt voor brildragers, mensen met contactlenzen, computergebruikers en degenen die gevoelig reageren op invloeden van buitenaf, zoals pollen. 

Hauschka
604732
Nieuw product