Biologische Borage olie

€ 23,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Biologische Borage olie

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Biologische Borage olie is 100% natuurlijk en gecertificeerd als biologisch. Het is ook een van de Melvita-oliën met de meeste Omega 3. Zijn talloze voordelen maken hem ideaal voor gebruik op een droge huid.
 Borage Olie is perfect voor gebruik op het gezicht, omdat het bekend staat om zijn uitzonderlijke vermogen om te herstellen, te voeden en te verzachten. Deze biologische plantaardige olie is ook rijk aan Omega 6, en helpt de huidveroudering tegen te gaan. De huid wordt weer soepel en zachter.
 
100% van de ingrediënten zijn natuurlijk
99,9% van de ingrediënten is organisch
Gemaakt in Frankrijk; biologisch gecertificeerd door ECOCERT

Ingrediënten:
Borago Officinalis [Borago Officinalis zaadolie] *, Tocoferol.


* Ingrediënten van biologische landbouw / ingrediënten dat afkomstig is van biologische landbouw.

GD824142

Datasheet

Inhoud
50 ML