Biologische Nigella olie

€ 15,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar



Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Biologische Nigellab olie staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen waardoor het ideaal is voor gebruik op een gecombineerde tot vette huid.

Nigella olie is 100% natuurlijk en gecertificeerd als biologisch. Het wordt verkregen door het koud persen van zwarte komijn zaden, een aromatische plant bekend om zijn vermogen om te zuiveren. Het stimuleert de eigen afweermechanismen van de huid, verlicht huidontsteking en werkt als een natuurlijk antisepticum: dag na dag wordt de huid versterkt, opnieuw gebalanceerd en gezuiverd.


100% van de ingrediënten zijn natuurlijk
100% van de ingrediënten zijn biologisch
Gemaakt in Frankrijk; biologisch gecertificeerd door ECOCERT


Ingrediënten:
Nigella Sativa [Nigella Sativa-zaadolie] *.


* Ingrediënten van biologische landbouw / ingrediënten dat afkomstig is van biologische landbouw.

GD820043

Datasheet

Inhoud
50 ML