Biologische avocado olie

€ 14,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online: Niet op voorraad. Bel ons.

Biologische avocado olie

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Biologische avocado olie is 100% natuurlijk en gecertificeerd als biologisch. Avocado olie staat ook bekend om zijn vermogen om te verzachten. Ideaal voor de droge en gevoelige huid, het wordt met name aanbevolen voor gebruik rond om de ogen.

Deze biologische plantaardige olie wordt verkregen door het persen van avocado-pulp. De romige textuur werkt als een prachtige genezer op delicate delen van het gezicht. Biologische Avocado-olie is een uitstekende natuurlijke anti-verouderingsolie.

De herstellende eigenschappen maken biologische avocado-olie ook de perfecte partner voor het voorkomen van striae en het genezen van kleine vlekjes op de huid (rode en droge vlekken).

100% van de ingrediënten zijn natuurlijk
100% van de ingrediënten zijn biologisch
Gemaakt in Frankrijk; biologisch gecertificeerd door ECOCERT

ingrediënten:


PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OLIE *, TOCOPHEROL.

* Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw.

GD820039

Datasheet

Inhoud
50 ML