Biologische Argan Olie

€ 19,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online: Niet op voorraad. Bel ons.

Biologische Argan Olie

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Biologische Argan Olie komt van de Marokkaanse kust nabij Essaouira en Agadir. Hier produceert de argan boom een ​​olie die in de loop der eeuwen beroemd is vanwege zijn uitzonderlijke voedende, herstellende en beschermende eigenschappen.

Deze biologische plantaardige olie is rijk aan essentiële vetzuren en sterolen en stimuleert de cel vernieuwing voor een stevigere huid. Het helpt de huid goed te hydrateren , beschermen en te kalmeren. Arganvolie staat ook bekend om zijn regenererende, revitaliserende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor het bestrijden van huidveroudering.

Breng overal in het haar organische Argan olie aan als masker of aan de uiteinden van het haar om het haar te versterken. Het haar wordt zacht en glanzend..

100% van de ingrediënten zijn natuurlijk
100% van de ingrediënten zijn biologisch
100% van de ingrediënten zijn eerlijk verhandeld
Gemaakt in Frankrijk; biologisch gecertificeerd door ECOCERT


Ingrediënten:


Argania Spinosa-olie [Argania Spinosa kernelolie] *.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw / ingrediënten van biologische landbouw.

GD824139