Biologische Wortel olie

€ 15,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online: Niet op voorraad. Bel ons.

Biologische Wortel olie

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Biologische  Wortel olie is 100% natuurlijk en gecertificeerd als biologisch en staat ook bekend om zijn verzachtende en antioxiderende eigenschappen. Deze biologische plantolie geproduceerd door de Daucus carota sativa staat bekend als de rijkste in caroteen, vooral beta-caroteen.

De rijkdom aan provitamine A betekent dat het de huid onmiddellijk een natuurlijke, gezonde gloed geeft. De antioxidante eigenschappen van de biologische wortel Olie helpen de afweermechanismen van de huid te versterken. De olie is geschikt voor gebruik op zowel gezicht als lichaam.

Voor een instant natuurlijke, gezonde gloed elke dag, meng een paar druppels biologische wortelolie in uw dagcrème of bodymilk.

100% van de ingrediënten zijn natuurlijk
98,3% van de ingrediënten is organisch
99% van de ingrediënten is eerlijk verhandeld
Gemaakt in Frankrijk; biologisch gecertificeerd door ECOCERT

ingrediënten:


Helianthus Annuus zaadolie [Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie] *, Daucus Carota-extract [Daucus Carota Sativa (wortel) wortel-extract].

* Ingrediënten uit de biologische landbouw / ingrediënten van biologische landbouw.

GD820040

Datasheet

Inhoud
50 ML