• In prijs verlaagd

Alka® Tabs Original - 90 tabletten

€ 24,95
€ 18,71 25% korting
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online:Binnen 2 werkdagen

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Alka® Tabs Original zijn gecoate basische tabletten met een gepatenteerde verhouding natrium- en kaliumbicarbonaat waarmee u op gemakkelijke wijze uw lichaam dagelijks kunt ontzuren. 

Door een unieke maagsapresistente coating lossen de tabletten gedoseerd op in de darmen. 

Details: De verhouding natrium/kalium in Alka® Tabs Original is gelijk aan de gewenste verhouding die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen. 

Vanwege deze goede natrium/kalium kunt u Alka® Tabs dagelijks gebruiken. 

Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka® Tabs altijd en overal mee naar toe nemen. 

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat: 

Mineralen Hoeveelheid RI* Zink (zinkcitraat) 1,5 mg 15% *RI = Referentie-inname 

Ingrediënten: zuurteregelaars (kaliumbicarbonaat 40%, natriumbicarbonaat 15%), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), vulstoffen (cellulose, hydroxypropylcellulose, maltodextrine), antiklontermiddelen (tricalciumfosfaat, siliciumdioxide), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, talk), stabilisator (magnesiumstearaat), mineraal.

Alka Vitae
GDAV150.1.3NL

Datasheet

Inhoud
90tb