Alka® Tabs Calcium - 60 capsules

€ 26,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Alka® Tabs Calcium combineert ontzuren met het toevoegen van extra calcium aan het lichaam. 

Speciaal voor mensen die naast ontzuren ook een extra calciumbehoefte hebben. 

Details: Alka® Tabs Calcium bevat tabletten die bestaan uit calciumcarbonaat en zink omhuld door een maagsapresistente coating. De speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat de tabletten de maag passeren, waardoor calciumcarbonaat pas in het darmstelsel gedoseerd oplost en in reactie met aanwezig koolzuur wordt omgezet in calcium en bicarbonaten. Bicarbonaten zijn essentiële zuurbuffers van het lichaam, calcium ondersteunt een gezonde werking van spijsverteringsenzymen en draagt bij tot het behoud van sterke botten. 

Alka® Tabs tabletten ondersteunen een gezond zuur-base evenwicht1). 

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat: 

Mineralen Hoeveelheid RI* Calcium (calciumcarbonaat) 264 mg 33% Zink1) (zinkcitraat) 1,5 mg 15% *RI = Referentie-inname 

Ingrediënten: mineraal, vulstoffen (maltodextrine, cellulose), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, talk), antiklontermiddel (stearinezuur), stabilisatoren (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Alka Vitae
GDAV200.1.2

Datasheet

Inhoud
90tb