• In prijs verlaagd

Alka® Tabs Magnesium - 90 tabletten

€ 24,95
€ 18,71 25% korting
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online:Binnen 2 werkdagen

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Alka® Tabs Magnesium combineert ontzuren met het toevoegen van extra magnesium aan het lichaam. 

Details: Alka® Tabs Magnesium bevat tabletten die bestaan uit magnesiumcarbonaat en zink omhuld door een maagsapresistente coating. De speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat de tabletten de maag passeren, waardoor magnesiumcarbonaat pas in het darmstelsel gedoseerd oplost en in reactie met aanwezig koolzuur wordt omgezet in magnesium en bicarbonaten. Bicarbonaten zijn essentiële zuurbuffers van het lichaam, magnesium draagt bij aan een gezonde electrolytenbalans, ondersteunt de werking van soepele spieren, en helpt bij de vermindering van vermoeidheid. 

Alka® Tabs tabletten ondersteunen een gezond zuur-base evenwicht1). 

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat: 

Mineralen Hoeveelheid RI* Magnesium (magnesiumcarbonaat) 165 mg 45% Zink1) (zinkcitraat) 1,5 mg 15% *RI = Referentie-inname 

Ingrediënten: mineraal, vulstoffen (cellulose), stabilisatoren (xanthaamgom, siliciumdioxide), maltodextrine, acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, magnesiumstearaat, talk), antiklontermiddel (stearinezuur)

Alka Vitae
GDAV225.1.3.

Datasheet

Inhoud
90tb