Bathfoam Honeysuckle

€ 5,99
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online:Binnen 2 werkdagen

Bathfoam Honeysuckle

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Honeysuckle (Wilde kamperfoelie)  is een plant met prachtige witte bloemen groene bladeren. Het heeft een subtiele, zoete geur die heerlijk ontspannend werkt.al onze producten zijn gemaakt met respect voor de natuur.Dus we zijn daarom trots dat we kunnen zeggen dat dit product ook niet op dieren is getest.

Ingredienten:

Water,sodium laureth sulfate,sodium chloride,peg4 koolzaad, cocamidopropylbetaine, Glycoldistearaat ,parfum, Natriumlaurylethersulfaat, Citroenzuur , Propyleenglycol , Benzylalcohol , Methylchloorisothiazolinon , Methylisothiazolinon.

GD4530149