Pea strong
  • Pea strong

Pea 400mg

€ 34,95
Inclusief belasting
In de winkel:Levertijd 2 werkdagen


Golden Naturals Pea strong
Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Golden Naturals Pea 400 mg

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof. Bij een verhoogde behoefte aan PEA kan een supplement uitkomst bieden.

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules:
Palmitoylethanolamide 1200 mg **
Magnesiumbisglycinaat 474 mg **
   waarvan elementair magnesium 60 mg 16% RI*
Bioperine (Piper nigrumL.extract) 3 mg**
*RI = Referentie Inname
** Geen RI vastgesteld.

Ingredienten
PEA (palmitoylethanolamide), magnesiumbisglycinaat, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), BioPerine®
(Piper nigrum L. extract).

Gebruik
3x daags 1 capsule bij de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen, bij voorkeur in de ochtend. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Geschikt voor veganisten.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Golden Naturals B.V.
Industrieweg 154D
5683 CG Best  

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

903544
8718164641619

Datasheet

Inhoud
90vc
Merk
Golden Naturals
Nieuw product