Organic korenbloem Water

€ 13,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online:Binnen 2 werkdagen

Organic korenbloem Water

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bekend om zijn kalmerende eigenschappen, wordt Organic korenbloem Water aanbevolen voor het reinigen van de ogen om eventuele laatste sporen van make-up van de huid te verwijderen. Het helpt kalmerend op dit fragiele deel van het gezicht. Korenbloem wordt al sinds de Middeleeuwen gebruikt vanwege de gunstige effecten op vermoeide ogen. Deze 100% natuurlijke geconsenteerde en kalmerende toner is gecertificeerd als biologisch en wordt verkregen door stoom die de bloemen van de Centaurea cyanus-plant destilleert. Bijna een kilo verse bloemen zijn nodig om een ​​fles organisch korenbloem bloemenwater te produceren.

99% van de ingrediënten is natuurlijk
99% van de ingrediënten is organisch Gemaakt in Frankrijk; biologisch gecertificeerd door ECOCERT.

Ingrediënten:
 centaurea cyanus bloemenwater * - aqua / water - dehydroazijnzuur - benzylalcohol. *

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

GD812719

Datasheet

Inhoud
200 ML