Verveine Zeep

€ 6,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online:Binnen 2 werkdagen

Biologische Verveine Zeep die de huid doet ontspannen.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Avocado-olie, Bergamot, Cacaoboter, Castorolie, Citroen, Citroenverbena, deder, Handgemaakt, Kokosolie, lemon grass, Olijfolie, Rijstmeel, Verveine

Onlangs toegevoegd aan ons assortiment zepen is deze biologische Verveine Zeep die de huid heerlijk doet ontspannen.

De puntvormige blaadjes van de 'Citroenverbena' (Verveine), geven een frisse citroenachtige geur, die niet alleen een kalmerende werking heeft in een kop thee maar ook de basis is van onze Verveine Zeep.

INGREDIËNTEN (verzeept): olijfolie, kokosolie, castorolie, cacaoboter, avocado-olie, infusie van verveine blad.

TOEGEVOEGD: witte en groene argiletz klei en rijstmeel.

GEUR: etherische olie van lemon grass, bergamot, citroen en ceder.

INCI NAAMGEVING: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM AVOCADATE, SODIUM COCOA BUTTERATE, SODIUM CASTORATE, AQUA VERBENA OFFICINALIS, ORYZA SATIVA FLOUR, KAOLIN, IIILITE, CEDRUS ATLANTICA, CYMBOPOGONCITRATUS, CITRUS BERGAMIA, CITRUS LIMONUM.

GDVEZ01