YOUALL LUXURY EXPERIENCE HANDCREME 75 ML

€ 8,49
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Your Luxury Experience Met Druivenpitolie

De druivenpitolie in de Luxury-producten van Youall bevatten hoge gehaltes vitamine C, D en E. De olie verbetert de elasticiteit en zachtheid van je huid. De werkzame stoffen verbeteren de vochtbalans en het vermogen van je huid om weerbaarder, steviger en elastischer te worden.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Handcrème met Druivenpitolie

Voel de verzorgende en voedende hand-crème van Youall. Deze handcrème is verrijkt met Druivenpitolie en Aloë Vera-extract voor een optimale verzorging en trekt snel in. Geschikt voor alle huid­typen. Youall handcrème is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor vegans.

INGREDIENTS: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE SOJA OIL, ETHYLHEXYL STEARATE, SODIUM CETEARYL SULFATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM, VITIS VINIFERA SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN

NO COLOURANTS

NO PEG / NO GMOS

NO MINERAL OILS

NO SILICONS

YOUALL
GDYA1050

Datasheet

Inhoud
75ml