• In prijs verlaagd

MADÁRA SUN BEACH BB SHIMMERING SUNSCREEN SPF15

€ 21,95
€ 17,56 20% korting
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online: Binnen 2 werkdagen

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Maak je huid klaar voor het strand of terras met deze natuurlijke gecertificeerde body-BB-crème, UVA- / UVB-bescherming met een breed spectrum. Op basis van verzachting van aloë vera en natuurlijke minerale filters, helpt zonnebrand, droogte, UV-schade te voorkomen. Zuiver mineraal zonnefilter, onmiddellijke bescherming en mooie, stralende afwerking.

Glanzende mineralen van natuurlijke oorsprong verlichten je huid voor een vlotte en sensuele uitstraling. Perfect voor alle huidtinten - van licht tot diep gebruind. Geschikt voor lichaam en handen.

Breng royaal aan vóór blootstelling aan de zon. Opnieuw aanbrengen na het zwemmen, wassen of drogen van de handdoek. Gebruik dagelijks op blootgestelde armen, handen en benen.

Mádara
GD36000028