AVRIL ANTI-AGING HUIDVERZORGING MANNEN 50 ML

€ 9,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Voor je huid zorgen zonder gek te worden? Het is gemakkelijk met Avril-gecertificeerde biologische anti-aging huidverzorging ! Dankzij de actieve ingrediënten hydrateert *, beschermt, kalmeert het de huid en bestrijdt het effectief de tekenen van veroudering.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

AVRIL ANTI-AGING HUIDVERZORGING MANNEN 50 ML - GECERTIFICEERD BIOLOGISCH

Voor je huid zorgen zonder gek te worden? Het is gemakkelijk met Avril-gecertificeerde biologische anti-aging huidverzorging ! Dankzij de actieve ingrediënten hydrateert *, beschermt, kalmeert het de huid en bestrijdt het effectief de tekenen van veroudering.

Beschermt, hydrateert * en revitaliseert de huid

Met bruine algenlaminaria, een actief ingrediënt tegen veroudering dat huidveroudering tegengaat

Hydraterend * en beschermend biologisch aloë vera-sap,

Met kalmerende organische  stekelig  erwt r ext ra ct

Biologisch gecertificeerd door Ecocert

Veganistisch product

Inhoud: 50 ml

* Hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid

GEBRUIK EN VOORZORGSMAATREGELEN BIJ GEBRUIK

Geen hydratatie zonder eerst een grondige reiniging! Voordat u uw door Avril gecertificeerde biologische anti-aging huidverzorging voor mannen aanbrengt, moet u uw huid reinigen met door  Avril gecertificeerde biologische reinigingsgel voor mannen.

Breng vervolgens de huidverzorging aan op een schone en droge huid met lichte massages. Vernieuw de operatie 's ochtends en' s avonds voor een stralende teint!

INGREDIENTEN

Aqua, dicaprylylcarbonaat, glycerine, capryl / caprinezuurtriglyceride, tapiocazetmeel *, helianthus annuus-zaadolie, isoamyllauraat, arachidylalcohol, myristylalcohol, oryza sativa-romppoeder, aloë barbadensis-bladsappoeder *, opuntia ficus-indica-stengelextract *, crambe abyssinica zaadolie, laminaria digitata extract, hordeum vulgare zaadextract, myristylglucoside, behenylalcohol, arachidylglucoside, glucose, propaandiol, acacia senegal gom, xanthaangom, tocoferol, citroenzuur, dehydroazijnzuur, parfum, benzylalcohol, citral, geraniol , limoneen, linalool.

* Ingrediënten van biologische landbouw

98% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

41% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw

COSMOS ORGANIC certifié door Ecocert Greenlife selon le référentiel COSMOS

GD40931

Datasheet

Inhoud
50 ML
Ean
3662217010387