Vitaminfit Vitamine B12 Kinder Druppels 50 ML

€ 17,55
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar
Online:Binnen 2 werkdagen

Draagt bij aan het goed functioneren van het concentratievermogen, leerprestaties, en vermindering van vermoeidheid. B12 is ook goed voor het zenuwstelsel. Met gratis Pipet! Geschikt voor baby's, peuters en kinderen.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Draagt bij aan het goed functioneren van het concentratievermogen, leerprestaties, en vermindering van vermoeidheid. B12 is ook goed voor het zenuwstelsel. Met gratis Pipet! Geschikt voor baby's, peuters en kinderen.

Voedingswaarde ingrediënten

Inhoud: 50ml

Samenstelling per 10 druppels 0,8 ml (dagdosering):

Vitamine B12 methylcobalamine 2,5 mcg = 100% ADH*                              

Ingrediënten: Vitamine B12 in de natuurlijke actieve vorm Methylcobalamine, gefilterd water en natuurlijk kersenextract.

* ADH is de aanbevolen dagelijkse dosering.

 

Dosering en gebruik

10 druppels per dagdosering voor kinderen. 

Afhankelijk van leeftijd is de ADH* minimale aanbevolen dagelijkse dosering voor kinderen volgens het voedingscentrum:                                   

 Kinderen tot 1 jaar 0,5 mcg per dag

 Kinderen 1-3 jaar 0,7 mcg per dag

 Kinderen 4-8 jaar 1,3 mcg per dag

 Kinderen 9-13 jaar 2,0 mcg

 Kinderen vanaf 14 jaar 2,8 mcg per dag.

Dit zijn minimale doseringen die nodig zijn voor de B12 via voeding.

Vitamine B12 als supplement heeft geen veilige bovengrens van inneming dus geen maximale dosering. De 100% ADH* is 2,5 mcg en dat is 10 druppels.

U kunt de druppels makkelijk aanpassen naar leeftijd en behoefte. Afhankelijk van het voedingspatroon of er nog wel dierlijk wordt gegeten (b.v zuivel, af en toe vlees) of als er helemaal geen dierlijk voedsel meer op het menu staat. 

 

Hoe te geven aan baby’s en kinderen? 

Vitamine B12 druppels op waterbasis kunnen worden gemengd door drinken. Ook kunnen de druppels puur op een lepeltje worden gegeven afhankelijk van leeftijd. Voor baby's kunnen de druppels door voeding of fles worden gemengd, belangrijk dat de druppels worden toegevoegd nadat het is verwarmd.

GD40787

Datasheet

Inhoud
50 ML
Merk
Vitaminfit
Ean
8719326842424