Vitaminfit Vitamine C Kinder Druppels

€ 16,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Zorgt mede voor een goede weerstand en het immuunsysteem. Vitamine C bevordert de opname van ijzer uit voeding. Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden, peuters en kinderen. Zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Zorgt mede voor een goede weerstand en het immuunsysteem. Vitamine C bevordert de opname van ijzer uit voeding. Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden, peuters en kinderen. Zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen.

Voedingswaarde ingrediënten

Inhoud: 50ml

Samenstelling per 10 druppels 0,8 ml (dagdosering):

Vitamine C 80 mg is 100% ADH*   

Ingrediënten: plantaardige glycerine, gezuiverd water, Vitamine C L-ascorbaat en rozenbottel extract. De vitamine C L-ascorbaat is de ontzuurde vorm van vitamine C. 

*ADH is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

 

Dosering en gebruik

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor kinderen: 10 druppels

De dosering kan vanaf 3 maanden 5 druppels = 40 mg = 50% ADH*

Vanaf 1 jaar 10 druppels = 80 mg = 100% ADH* 

Vitamine C kan naar behoefte worden verhoogd. Afhankelijk van het voedingspatroon of er wel, weinig of geen fruit en groente wordt gegeten.

Gebruik: Hoe te geven aan baby’s en kinderen? 

Vitamine C is op waterbasis en mengen goed goed door drinken. Ook kunnen de druppels puur op een lepeltje worden gegeven afhankelijk van leeftijd. Voor baby's kunnen de druppels door voeding of fles worden gemengd, belangrijk dat de druppels worden toegevoegd nadat het is verwarmd.  

GD40791

Datasheet

Inhoud
50 ML
Merk
Vitaminfit
Ean
8719326842417