Alcoholtester AL6000
  • Alcoholtester AL6000

Alcoholtester AL6000

€ 119,00
Inclusief belasting
In de winkel:Onbekende levertijd
Online:Onbekende levertijd

Al 6000 alcoholtester
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 60,- Gratis levering in NL vanaf € 60,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Al 6000 alcoholtester

Samenstelling:
AL 6000 alcoholtester, bewaar zakje, 5 mondstukjes

Gebruik:
a) Activeer de tester door op de Aan/Uit knop te drukken en deze ingedrukt te houden, waarna deze achterneevolgens en telkens herhalend het aantal uitgevoerde blaastesten, FSR en NOR laat zien.
B) Laat de Aan/Uit knop los als het test aantal of NOR verschijnt, waarna het opwarmen begint middels het aftellen, van ongeveer 234 tot 0.
c) Blaas vervolgens gedurende 5 seconden (een beep is tijdens het blazen hoorbaar) door het mondstuk en stop met blazen bij het horen van 2 beeps. Het getal 0 is nu zichtbaar dat van lings naar rechts in het scherm heen en weer gaat, als teken dat de ademproef wordt geanalyseerd.
d) vervolgens verschijnt het testresultaat in het scherm.
e) Dit blijft ongeveer 15 seconden zichtbaar, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.
f) Als de blaasproef niet goed is uitgevoerd of niet voldoende lang/intensief was, wordt OUT zichtbaar en schakelt de AL6000 zichzelf uit. Na ca. 1 minuut kunt u opnieuw testen.

Fabrikant
Medi-Marketing International
P. de Hooghlaan 2 
3761 AR Soest

Alcoscan
896963

Datasheet

Inhoud
1st
Merk
Alcoscan
Nieuw product