ORANGE FIT GREEN PROTEIN MANGO/PERZIK 750 gram

€ 31,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


ORANGE FIT GREEN PROTEIN MANGO/PERZIK 750 mg

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Waarom ‘Fit Green Protein’ eiwitshake?
100% plantaardig eiwitpoeder
Premium erwten-eiwitten
Compleet aminozuurprofiel
Herstel, spiergroei en gewichtsbeheersing
Heerlijke plantaardige eiwitshake
Geschikt bij voedselintolerantie
Vrij van lactose, gluten, soja, noten, suiker en pinda's
Vrij van toegevoegd suiker en zout
Dopingvrij gecertificeerd (NZVT-gekeurd)


Uitmuntende resultaten
Fit Green Protein is een premium eiwitbron met een compleet aminozuurprofiel. Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en dragen bij aan de instandhouding van spiermassa. Ze bevorderen het spierherstel en de spieropbouw na een training.
Compleet aminozuurprofiel

100% natuurlijk en plantaardig eiwitpoeder
Fit Green Protein is gemaakt van pure en hoogwaardige erwten-eiwitten en bevat uitsluitend plantaardige ingredienten. Bij Orangefit alleen maar het beste voor jouw lijf. Erwten-eiwitten zijn van nature suikervrij, vetarm en rijker aan aminozuren dan welk ander plantaardig eiwit ook.
Premium erwten-eiwitten

Gemakkelijk in gebruik en geschikt bij voedselintolerantie
Fit Green Protein is hypoallergeen en volledig vrij van lactose, soja, tarwe en gluten. Hierdoor heb je geen last van een opgeblazen gevoel, een slechte huid, onrustige darmen of andere ongemakken.
Zeer gebruiksvriendelijk

Buitengewoon lekkere plantaardige eiwitshake
Fit Green Protein bevat uitsluitend hoogwaardige plantaardige ingrediënten. Dankzij de pure ingrediënten is Fit Green Protein niet alleen erg gezond, maar ook nog eens bijzonder lekker. Heerlijk en gemakkelijk met water te bereiden. Maar kijk zeker eens op onze blog voor heerlijke recepten en serveertips om je Fit Green Protein nog lekkerder te gebruiken.
Heerlijke smaak

Geschikt voor iedereen
Erwten-eiwitten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten die geen dierlijke producten wensen te consumeren zoals wei, caseïne of ei-eiwitten. Met Fit Green Protein haal je een fantastisch plantaardig en vegan-friendly eiwitshake in huis.

100% natuurlijk en plantaardig
NZVT-gecertificeerd
Fit Green Protein is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem. Fit Green Protein kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich optimaal concentreren op het leveren van topprestaties.

Mango/Perzik: Erwten-eiwit, natuurlijk mango/perzik aroma, xanthaangom, kleurstof: beta-caroteen (vitamine A), steviolglycoside (dit komt uit een plantje)

GDFGPM1000