Balanced Zinc Complex
  • Balanced Zinc Complex

Balanced Zinc Complex

€ 12,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


    <br />-Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Zink en koper dragen bij aan versterking van huid, haar en nagels.
Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Dagdosering
Per dagdosering (één plantaardige capsule)

Aanbevolen dosering
Als voedingssupplement voor volwassenen één capsule dagelijks bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Disclaimer
• Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten
Zink (picolinaat) 15mg, Koper (citraat) 1000mcg, Natuurlijk bètacaroteen/carotenoïden mengsel 900mcg, In een basis van alfalfa, spirulina en bosbes , Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Viridian
ViriV0356
5060003593560

Datasheet

Inhoud
30 plantaardige capsule
Merk
Viridian
Nieuw product