Mádara clarifying toner

€ 18,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Diep exfolieërende toner. De toner reinigt, vermindert een vettige huid, minimaliseert poriën, voorkomt vlekken en brengt de PH-waarde van de huid in balans. De balancerende PH-waarde formule met olie extracten van eikenschors en zoete vlag (wortel), bloemenwater en natuurlijke moisturisers maakt de huid schoon, fris en mat. Gebruiksaanwijzing: Breng 's ochtends en 's avonds aan om de huid te reinigen. 

Aqua/Water - Rosa Damascena (Rose) Flower Water* - Alcohol, Glycerin** - Acorus Calamus (Sweet flag) Root Extract* - Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract* - Betaine, Quercus Robur (Oak) Bark Extract* - Salvia Officinalis (Salvia) Leaf Extract* - Salicylic Acid. 

Mádara
GD36778348

Datasheet

Inhoud
200 ml
Merk
Mádara