Mádara purifying foam

€ 20,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Purifying Foam is een 100% natuurlijke cleanser en reinigt op zachte wijze de diepere lagen van de gezichtshuid en nek. Verwijdert make-up en vuil. Reinigt zonder de huid uit te drogen. Gebruiksaanwijzing: Druk een aantal keer op het pompje en breng de gel aan op een bevochtigd gezicht en nek. Daarna afspoelen en het gezicht droogdeppen. Gebruik de zuiverende schuimgel 's ochtends en 's avonds, voordat je de voor jouw huid geschikte Mádara toner en hydraterende crème gebruikt.

Aqua/Water - Sodium Cocoamphoacetate-  Rosa Damascena (Rose) Flower Water* - Alcohol, Lactic Acid, Glycerin** - Surcose Cocoate - Benzyl Alcohol - Achillea Millefolium (Yarrow) Flower Extract* - Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract* - Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract* - Sodium Benzoate - Potassium Sorbate - Aroma/Fragrance.

Mádara
GD36778339

Datasheet

Inhoud
150 ml
Merk
Mádara