Allergenics® Douche en Wasgel

€ 13,20
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Allergenics® Douche en Wasgel is ontwikkeld na uitgebreid onderzoek en dermatologische studies op het gebied van allergieën. Het is een effectieve reinigende behandeling, speciaal geschikt voor de snel geïrriteerde huid, die gevoelig is voor eczeem of dermatitis.

Overmatig gebruik van zeep en/of reinigingsproducten verwijdert de natuurlijke hydraterende beschermingslaag van de huid, wat meestal resulteert in een droge huid. 

Allergenics® Douche en Wasgel heeft een zachte reinigende werking zonder het gebruik van sterke reinigende middelen en beschadigt de natuurlijke beschermlaag van de huid niet.

Dermatologisch getest  

De milde reinigende werking werkt verzachtend, hydraterend en beschermend door het gebruik van functionele ingrediënten zoals phytosterolen, aloë vera, kamille-extract, borage olie en allantoïne. 

Deze zeer effectieve en uitgebalanceerde douchegel helpt de huid elastisch en gehydrateerd te houden. 

Allergenics® Douche en Wasgel is van 100% natuurlijke oorsprong, vrij van conserveringsmiddelen en is speciaal ontwikkeld om risico’s van allergieën bij mensen met dermatologische huidaandoeningen te verminderen. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen uit natuurlijke- en hypoallergene grondstoffen.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de gel aan op gezicht en/of lichaam en spoel daarna goed af met lauw- warm water, of zoals geadviseerd door uw gezondheidsadviseur.

Ingredienten:

Aloë Barbadensis (aloë vera), Aqua (water), Decyl Glucoside (uit glucose), glycerine (plantaardig), Natrium Lauryl Sulfoacetate (uit kokosolie), di-Natrium Cocoamphodiacetate (uit kokos), Soja Plantensterolen (uit GGO-vrije sojaolie), Hydroxy-Ethylcellulose (plantaardige cellulose), Capryloyl Glycine (van palm- en zonnebloempitten), Xanthaangom (natuurlijk),  Natuurlijke aroma’s uit etherische oliën en bloemen), Borago Officinalis (borage olie), Panthenol (natuurlijke vitamine B5), Allantoïne (uit suikerbiet), Bisabolol (kamille), Natrium Hydroxide en Citroenzuur (beide van natuurlijke oorsprong).

Allergenics® Douche en Wasgel is volledig vrij van SLS, SLES en Parabenen.

Import voor Nederland en België; Drogisterij van Gelder b.v.

GDE1062

Datasheet

Inhoud
200ml