Australian Tea Tree hand- en bodylotion

€ 8,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

De Australian Tea Tree hand- en bodylotion voedt en hydrateert de huid, waardoor hij zijdezacht en soepel blijft. Het bevat Aloë Vera, hamamelis en zonnebloemolie om te verkwikken, hydrateren en revitaliseren.

Vrij van Paraben en SLS

Gebruiksaanwijzing:

Breng aan indien nodig. Kan dagelijks worden gebruikt na het baden, waxen of scheren.

ingrediënten

Aqua (gedeïoniseerd water), stearinezuur, cetearylalcohol, glycerylstearaat, butyrospermum parkii, Glycerine, Organische Melaleuca alternifolia olie [limoneen], Pararaffinum Liquidum, Caprylic / Capric Triglyceride, Helianthus Annuus, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Hamamelis Virginiana, Alcohol Denat., Aloë Vera Extract (gelijk aan aloë barbadensis), Maltodextrine, Phenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide.

Optima
GD99403

Datasheet

Inhoud
250 ml