OPVS (15) Cordyceps 30 ml

€ 30,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

CORDYCEPS

Sommigen van u weten wellicht dat deze paddenstoelen groeien op de vruchtlichamen van dode insecten. Dit zou betekenen dat het productieproces van deze paddenstoelen niet veganistisch is. Deze paddenstoelen worden echter in een laboratorium gekweekt op soja, waardoor de sporen kunnen groeien zonder de dode insecten.

Deze paddenstoel zorgt ervoor dat je bloed meer zuurstof kan opnemen en daarom zou het nemen van een dagelijkse dosis van de extracten je kunnen helpen om uithoudingsvermogen op te bouwen en je atletische prestaties te verbeteren. Ze ondersteunen ook de mannelijke en vrouwelijke geslachtsdrift en prestaties.  

GD000040842

Datasheet

Inhoud
30 ml
Merk
OPVS