Vitakruid Atrimove® Glucosamine complex poeder 440g

€ 48,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Ingrediënten : MSM, Glucosamine-sulfaat 2 KCl (schaaldieren), mineralen, vitaminen, Chondroïtine-sulfaat, fructose (zoetstof), citroenzuur (zuurteregelaar), natuurlijke sinaasappelaroma (smaakstof), sucralose (zoetstof).

Bevat geen : GMO, gluten, gist, lactose, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Voeding voor botten en spieren

Belangrijke mineralen die goed zijn voor botten en spieren zijn calcium en magnesium.* Deze essentiële nutriënten zitten in verschillende voedingsproducten, zoals noten en zaden, peulvruchten, groene bladgroenten, zuivel en sardines (met hun botten).

Bij de opbouw en herstelprocessen van spieren, gewrichtsweefsel en pezen spelen eiwitten spelen een onmisbare rol. Voedingsmiddelen die veel eiwitten bevatten zijn onder andere vlees, vis, zuivel, eieren, noten en zaden, peulvruchten en volkoren granen.

Door een gezond en gevarieerd dieet te consumeren krijg je de voedingsstoffen binnen die ondersteuning bieden aan je botten, spieren en gewrichten. Voedingssupplementen mogen nooit een vervanging zijn van je voedingspatroon, maar kunnen wel dien als een aanvulling hierop.

Het belangrijk trio glucosamine, chondroïtine en MSM

In Atrimove® zit het krachtige trio van glucosamine, chondroïtine en MSM, een specifieke samenstelling die vaak onderzocht is in de wetenschap. Sporen van glucosamine zijn aanwezig in de schalen van zeedieren zoals kreeft, krab en garnalen. In bottenbouillon zitten kleine hoeveelheden chondroïtine, terwijl MSM vooral te vinden is in mosselen. Eén maatschep Atrimove® staat gelijk aan maar liefst 1750 mg elementair glucosamine, 1500 mg chondroïtine en 3000 mg MSM.

Vitakruid
GD722998