Vitakruid B-Complex Actief zonder B6

€ 34,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Ingrediënten : Choline bitartraat, HPMC (Capsule), L-Taurine, Calcium panthotenaat (Vitamine B5), Niacinamide (Vitamine B3), Para-aminobenzoic zuur (PABA), Inositol, Riboflavine-5-fosfaat (Vitamine B2), Thiamine HCl (Vitamine B1), Trimethylglycine, magnesium stearaat (anti-klontermiddel), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (anti-klontermiddel), Quatrefolic® (5-MTHF glucosaminezout), Biotine (Vitamine B8), Methylcobalamine (Vitamine B12), Adenosylcobalamine (Vitamine B12).

Bevat geen : GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

B-complex uit voeding

Het volgen van een uitgebalanceerd dieet is belangrijk om het vitamine B-complex uit voeding te verkrijgen. Goede bronnen van het vitamine B-complex zijn dierlijke producten, groene bladgroenten, peulvruchten, noten en zaden. Een vitamine B6-stapeling uit voeding is niet mogelijk. Het nemen van voedingssupplementen is een aanvulling op een gebalanceerd voedingspatroon.

Vitakruid
GD940288