AVRIL REINIGINGSGEL MEN

€ 5,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

AVRIL REINIGINGSGEL MEN 100 ML -  BIOLOGISCH GECERTIFICEERD

Reinig en zuiver je huid met zachtheid met Avril reinigingsgel! Dankzij de zink PCA die de productie van talg reguleert en het beschermende aloë vera, is je huid schoon en gezond!

Reinigt en zuivert de huid

Alle soorten huid zelfs gevoelig

Zonder zeep

Met biologisch groene theewater bekend om zijn zuiverende en samentrekkende eigenschappen (verstevigt de poriën van de huid)

Met zink PCA, een mineraal met talg regulerende, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen (vermindert de productie van talg en  vermindert het uiterlijk van onvolkomenheden)

Met organische hydraterende aloë vera *

Gecertificeerd biologisch door Ecocert

Niet getest op dieren

Veganistisch product

INGREDIËNTEN:

Aqua, aloë barbadensis bladsap *, decylglucoside, glycerine, xanthaangom, parfum, capryl / caprylglucoside, camellia sinensis bladwater *, zink pca, natrium pca, dinatriumcocoylglutamaat, natriumcocoylglutamaat, glycerylcaprylaat, biosaccharide gom-1 natriumbenzoaat, natriumanisaat, kaliumsorbaat, natriumlevulinaat, levulinezuur, citroenzuur.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong 

15% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw

GD00711

Datasheet

Inhoud
100 ML