Korres Santorini Body Milk 200 ml

€ 15,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Deze heerlijk geurende Santorini Body Milk van Korres is een lang werkzame en hydraterende bodymilk bevat een poederachtige textuur en een matte finish op de huid. Verrijkt met elementen die de huidcellen activeren met een energie boost. De Santorini Body Milk heeft de frisse, fruitige geur van bloeiende Griekse wijngaarden. Assyrtiko, de oude inheemse witte druivensoort van Santorini met beschermende invloeden, wordt geteeld op de vruchtbare vulkanische grond van het eiland. ’s Nachts verspreidt de zeenevel zich over het eiland, daalt neer op de wijnstokken en wordt in het ochtendgloren door de dorstige blaadjes opgenomen.

De Santorini Body Milk is dermatologisch getest en bevat geen parabenen.

Gebruik:

Breng de Santorini Body Milk van Korres royaal aan over het hele lichaam en masseer de huid in. Rijk genoeg om je huid goed te voeden, maar absorbeert snel en geeft een fluweelzacht resultaat. Gebruik de Santorini Body Milk in combinatie met de Santorini Showergel van de frisse, fruitige geur van bloeiende griekse wijngaarden nog langer te behouden.

Ingrediënten: 

Aqua /Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate Citrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Decyl Cocoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum (Fragrance), Anise Alcohol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Distarch Phosphate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Limonene, Linalool, Magnesium PCA, Manganese PCA, Panthenol, Phenoxyethanol, Rosmarinus O_cinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Gluceptate, Sodium PCA, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Zinc PCA.

Korres
GDKO332106110