Crème Nutritive zonder parfum 50 ml

€ 32,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Crème Nutritive zonder parfum 50 ml

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Gebruik
De Crème Nutritive is als nachtcrème geschikt voor de normale huid. Breng, na reiniging van de huid, de crème op het gezicht en de hals aan. Iemand met een extreem droge huid kan de Crème Nutritive ook als dagverzorging gebruiken. Deze crème dringt onmiddellijk in de huid zonder sporen achter te laten. Het Extrait Liposomal is een basisconcentraat dat diep in de huid werkt. Het is een uitstekende aanvulling van deze nachtverzorging. Breng het serum aan vóór de Crème Nutritive.
Werking
De Crème Nutritive regenereert het huidweefsel. Deze W/O-emulsie hydrateert en regenereert de huid. Deze nachtcrème dringt door tot in de kiemlaag en het bindweefsel waar ze doeltreffend kan inwerken.
Biostimulatoren hydrateren de huid, die daardoor weer soepel, elastisch en zijde­zacht wordt. Panthenol verbetert de vochtretentie in de huid en verzacht de geïrriteerde huid. Vitamine A helpt de verhoorning te regelen. Vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen.


Ingrediënten

Zonder parfum
Ingredients: Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Isopropyl Myristate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Isostearate, Paraffin, Cera Microcristallina, Panthenol, Phenoxyethanol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Retinyl Palmitate, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Collagen Amino Acids, BHT, Pantolactone. (FVN100040.0037)

GDNU5-

Datasheet

Inhoud
50 ML