Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum 200 ml met parfum

€ 23,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum  200 ml met parfum

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Gebruik
Masseer de huid een of twee keer per dag in met de Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum. U kunt deze lichaamsmelk ook afwisselen met de Remederm Crème Fluide, afhankelijk van het seizoen en de behoefte.
Werking
De Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum is speciaal ontwikkeld voor de droge geïrriteerde huid die vaak rode vlekken vertoont. Deze melk is makkelijk aan te brengen en dringt snel in de huid dankzij de aangename textuur. Deze lichaamsmelk hydrateert de huid de hele dag lang, verzorgt de huid en beschermt tegen uitdroging. Resultaat? De huid voelt weer zijdezacht aan. De Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum is ook geschikt voor kinderen en ouderen.
Ureum en biostimulatoren hydrateren de huid intensief, waardoor de huid zijdezacht en soepel wordt. Panthenol versterkt de vochtretentie in de huid en ver­zacht de geïrriteerde huid. Jojobaolie -een verfijnde, plantaardige olie- beschermt en verzorgt de huid. Vitamine E neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen.

Ingrediënten

Licht geparfumeerd
Ingredients: Aqua, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Oleate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Isononanoate, Dimethicone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Panthenol, Polymethyl Methacrylate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Lactate, Cetearyl Olivate, Parfum, Arginine, Potassium Cetyl Phosphate, Propylene Glycol, Triacetin, Sorbitan Olivate, Sorbitol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Xanthan Gum, Collagen Amino Acids, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Pantolactone, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol. (FVN100216.0010)

GDRLC2+

Datasheet

Inhoud
200 ML