Soft Shampoo 150 ml met parfum

€ 15,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Soft Shampoo 150 ml met parfum

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Gebruik
Maak het haar nat. Masseer de Soft Shampoo in en spoel daarna goed af. Meestal volstaat één wasbeurt. Als de haren vet zijn, raden we aan de Soft Shampoo twee keer na elkaar te gebruiken
Werking
De Soft Shampoo is speciaal ontwikkeld met het oog op een optimale tolerantie voor de gevoelige hoofdhuid, zelfs bij veelvuldig of dagelijks wassen. De Soft Shampoo prikt niet in de ogen. Daarom is deze shampoo ook voor kinderen geschikt.
Panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Het maakt de haren glad en verzorgt beschadigd haar. De tensio-actieve bestanddelen worden goed door de huid verdragen. Ze reinigen doeltreffend maar mild en worden volledig afgespoeld. De conditioners verbeteren de haarstructuur en geven het haar glans en volume. De conditioners hebben een antistatische werking en plakken niet.
De Soft Shampoo bevat geen agressieve en irriterende tensio-actieve bestanddelen. Zonder kleurstoffen.

Ingrediënten

Licht geparfumeerd
Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, Sodium Cocoamphoacetate, Isostearamide MIPA, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Phenoxyethanol, Parfum, Sorbitan Caprylate, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Glycerin, Citric Acid, Glyceryl Laurate, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pantolactone. (FVN100072.0029)

GDSH1+

Datasheet

Inhoud
150 ML