AVRIL MAKE UP MASCARA VOLUME ZWART

€ 8,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Geen sprekende ogen zonder een laag zwarte mascara! Deze is biologisch gecertificeerd en bevat een extract van açaïsbes en wat biologische bijenwas.

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

AVRIL MAKE UP MASCARA VOLUME ZWART

Geen sprekende ogen zonder een laag zwarte mascara! Deze is biologisch gecertificeerd en bevat een extract van açaïsbes en wat biologische bijenwas.

Zwarte kleur

Volume mascara

Spiraalborstel (synthetische haren)

Biologisch gecertificeerd door Ecocert

GEBRUIK EN VOORZORGSMAATREGELEN BIJ GEBRUIK

Enkele kleine tips voor het perfect aanbrengen en verwijderen van uw Avril Black gecertificeerde biologische mascara:

Begin met het gebruik van een wimperkruller: gebruik deze altijd voor het aanbrengen van de mascara, anders beschadigt u uw wimpers!

Breng zigzaggend een eerste laag mascara aan

Laten drogen en vervolgens de tweede laag aanbrengen

Laatste tip om de mascara van je wimpers te verwijderen: bevochtig twee wattenschijfjes met water en met Avril gecertificeerde biologische oogmake-up remover. Leg een paar momenten op je oogleden. Verwijder de mascara door een beweging van boven naar beneden te maken (en nooit van rechts naar links!)

INGREDIËNTEN

Hordeum vulgare stam water *, bijenwas *, pentyleenglycol, glycerylstearaat, butyleenglycol, glycerylbehenaat, acacia senegal gom, palmitinezuur, stearinezuur, copernicia cerifera cera *, gehydrogeneerde olijfolie stearylesters, oliezuur / linolzuur / linoleenzuur polyglycerine, glycerine , oryza sativa cera, euterpe oleracea pulppoeder *, aqua, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

Kan bevatten: CI77499

* Ingrediënten van biologische landbouw

99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

57% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw

COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens COSMOS standaard beschikbaar op http://COSMOS.ecocert.com

Gemaakt in Italia

GD00594

Datasheet

Inhoud
10 ML