100BON Patchouli & Immortelle Protectrice diffuser

€ 29,00
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


100BON

Patchouli & Immortelle Protectrice diffuser

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Patchouli & Immortelle Protectrice diffuser

De patchoeli en de onsterfelijke plant zijn samen samengesteld om een ​​beschermende, warme en pittige sfeer te creëren. Het is een krachtige geur, voor een rustgevend en geruststellend interieur. Onze geurverspreider verspreidt uw favoriete geur op natuurlijke en continue wijze gedurende vier tot zes weken.

Ingrediënten

“(R) -p-mentha-1,8-diène, Citral, Linalool, linalylacetaat, Pin-2 (10) -een, Pin-2 (3) -een. Noten: Bergamot, Citroen, Zeefris, Onsterfelijk, Fenegriek, Cistus, Ceder, Patchouli. Gevaar: Kan een allergische huidreactie veroorzaken.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Houd de verpakking of het etiket van het product bij de hand als medisch advies nodig is. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. "

Gebruik

Voeg een voldoende aantal houten staven toe (3 tot 8, afhankelijk van de grootte van de kamer) om diffusie door capillaire werking mogelijk te maken.

100BON
GD36000134