Reinigingsmelk 200 ml zonder parfum

€ 17,90
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Reinigingsmelk 200 ml zonder parfum

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Gebruik
Breng ’s ochtends en ’s avonds de Reinigingsmelk aan op het gezicht, hals en decolleté door deze licht in te masseren. Spoel de huid met lauw water af of dep het gezicht droog met een make-up reinigingsdoekje. Gebruik daarna de Tonic zonder Alcohol.
Werking
De Reinigingsmelk reinigt het gezicht grondig, zonder irritaties te veroorzaken. Deze melk lost onzuiverheden, make-up en organische resten op. De Reinigingsmelk verzacht, verfrist en hydrateert de huid zonder de natuurlijke beschermingslaag aan te tasten. De homogene O/W-emulsie wordt goed verdragen, zelfs door de heel gevoelige huid.
Panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid. Allantoïne hydrateert de bovenste huidlagen. Amandelolie heeft een verzorgende en beschermende werking. Vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen.

Ingrediënten:


Zonder parfum
Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Glycerin, Methyl Glucose Sesquistearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Phenoxyethanol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Allantoin, Sodium Hydroxide, Ethylhexyglycerin, Pantolactone. (FVN100021.0030)

GDLN2-

Datasheet

Inhoud
200 ML