Le Petit Olivier creme douche framboos 250 ml

€ 4,50
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Le petit olivier creme douche framboos

Deze romige douche crème is verrijkt met natuurlijke vruchtenextracten. Het geeft een frisse en geur die een gevoel van direct welzijn biedt voor een zintuiglijke reis in het zuiden van Frankrijk

framboos natuurlijk extract

INGREDIËNTEN: AQUA (WATER); NATRIUM LAURETH SULFAAT; GLYCERINE NATRIUMLAURETH SULFOSUCCINAAT; COCAMIDOPROPYL BETAÏNE; LAURETH-2; PARFUM (GEUR); NATRIUM CHLORIDE; RUBUS IDAEUS (FRAMBOOS) FRUIT EXTRACT; POLYQUATERNIUM-7; COPOLYMEER VAN STYREEN/ACRYLAATEN; KALIUMSORBAAT; NATRIUMBENZOAAT; CITROENZUUR; NATRIUM HYDROXIDE; BENZYLBENZOAAT; LIMONEEN Linalool.

Geen Parabenen

pH-neutraal voor de huid

Dermatologisch getest

Le Petit Olivier is niet op  dieren getest

Gemaakt in Frankrijk

GD1007466