Le Petit Olivier vloeibare zeep Shea butter 750 ml

€ 12,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Le Petit Olivier vloeibare zeep Shea butter 750 ml

Geniet van alle authenticiteit van Le Petit Olivier met deze zuivere vloeibare overvette zeep van Marseille-Shea boter. Vervaardigd volgens de traditionele  "savoir-faire " van de Franse SOAP makers, het bevat Shea boter en is natuurlijk verrijkt met glycerine, om uw huid zachtjes te reinigen.

Ingrediënten

Verrijkt met olijfolie en Shea boter.

INGREDIËNTEN: AQUA (WATER); KALIUM COCOATE; GLYCERINE KALIUM OLIVATE; COCOS NUCIFERA (KOKOS) OLIE; OLEA EUROPAEA (OLIJF) FRUIT OLIE; BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BOTER EXTRACT & POTASSIUM HYDROXIDE; KARITÉBOTER VEELPOLYJYCERYL-6 ESTERS; PARFUM (GEUR); HYDROXYETHYLCELLULOSE POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE;

Geen Parabenen

pH-neutraal voor de huid

Dermatologisch getest

Le Petit Olivier is niet op  dieren getest

Gemaakt in Frankrijk

GD1006315