Sifra haargel parfum vrij 200 ml

€ 5,95
Inclusief belasting
In de winkel:Direct leverbaar


Voor het in model houden/brengen van uw haar. Deze stevige haargel bevat geen vetten en geen parfum. Een voordeel ten opzichte van gewone haargel is dat, ook bij veelvuldig gebruik, uw haar niet vet wordt. Hierdoor hoeft u uw haar minder snel te wassen. (Inhoud 200 ml)

Aantal

  • Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel. Al het verkeer tussen onze site en u gaat via een TLS verbinding. Dat is de beste veilige verbinding die er mogelijk is voor onze webwinkel.
  • Gratis levering in NL vanaf € 75,- Gratis levering in NL vanaf € 75,-
  • iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDEAL: Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

De Sifra haargel houdt het haar de hele dag in model. Deze gel heeft als voordeel dat er geen vetten in zitten. Uw haar wordt steviger, maar niet vet en hoeft dus niet vaker te worden gewassen. Veel positieve reacties hebben wij inmiddels ontvangen op onze haarproducten. Klanten met een overgevoelige hoofdhuid hebben baat bij de parfumvrije verzorgingsproducten. Neem ook de proef op de som en probeer deze unieke haargel.

Ingrediënten / Inci’s haargel:

Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, CI 19140, Potassium Sorbate, Sodium, Benzoate

Sifra
GD40795

Datasheet

Inhoud
200 ML